perjantai 6. huhtikuuta 2018

Pääsiäisen miniloma Helsingissä ja Espoossa

Hei!


Jokainen perheenäiti tietää sen tunteen, kun pitää vaan päästä eroon arjesta. Alkuvuosi on ollut todella raskas kivaan työtahdin johdosta perheenpäille ja toisaalta arkea on harmaannuttanut perheeseen saapunut suru ja influenssat jälkitauteineen. Näin ollen arki(paska)ruuan laittaminen tuntuu todellakin toiselta työltä työpäivän päätteeksi.

https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi/
Radisson Blu Ruoholahti - näkymä huoneesta
https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi/
Rusinan traaginen kohtalo
Onneksi arjesta irtautumiseen tarjoutui mahdollisuus poikani jääkiekkoharrastuksen kautta. Lähdimme ystäväni Arjan kanssa katsomaan Espooseen Esa Tikkanen Five Rings -turnausta. Samalla meille tarjoutui muutaman päivän hotelliloma pääkaupungissa ja Espoon jäähalleilla. :D Tällä minilomalla todellakin irtauduttiin arjesta ja kerättiin ruokavinkkejä tuleviin arki(paska)ruokakokeiluihin.

Torstai 29.3.
Ravintola Italossa Kampissa nautimme herkulliset pasta-annokset kuohuviinin ja punaviinin kera. Ehdimmehän me vielä ennen päivällistä nauttia myös leivokset Latten kera. Päivä kaupungilla teki tehtävänsä. Majoituimme Radisson Blu Ruoholahdessa. Valitsimme hotellin sen sijainnin mukaan. Sieltä oli näppärä liikkua Matinkylään Länsimetrolla. Hotelli oli todella kiva! Huoneet olivat valoisat ja tilavat. Näköala kanavalle oli plussaa. Huoneessa oli myös kolme tyynyä, joista sai valita mieleisensä!!!

https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi/
Latte, kuohuviini, Daim-leivos
https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi/
Ravintola Italo
Perjantai 30.3.
Aamusta lähdimme Länsimetrolla Matinkylään. Pelien välissä kävimme shoppaamassa Isossa Omenassa ja nautimme myös toki kuohuviini-leivos-latte-lounaan. :D Torstain shoppailu ja perjantain pitkä hallipäivä vei mehut meistä, ja söimme hotellin ravintolassa, Bistro Gimiksessä. Emme jaksaneet pidemmälle! Kyseessä oli todellinen pitkäperjantai!

https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi/
Cafe Latte, leivos ja kuohuviini Isossa Omenassa
Lauantai 31.3.
Aamut vain aikaistuvat poikien hyvän menestyksen johdosta. Taas metrolla Matinkylään. Pelien jälkeen suuntasimme metrolla Helsingin keskustaan. Coffee Housesta, kyllä taas perinteinen lounas, törmäsimme Arjan ja minun yhteiseen, ex-työkaveriin, Eerikaan! Ihana yllätys. Arja oli päivittänyt someen meidän olevan Coffee Housessa, ja Eerika tuli meitä varta vasten tapaamaan. Oli ihana rutistaa! <3 Illalla kävin mieheni kanssa pikapäivällistreffeillä hotellin alakerran Bistro Gimiksessä. Söin suussa sulavaa vasikan maksaa. Rakastan maksaa. Tämäkin kirjaimellisesti suli suussa. Kunpa osaisin tehdä yhtä hyvää.

https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi/
Coffee House Citykäytävä

https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi/
Bistro Gimis Vasikanleike

Sunnuntai 1.4.
Argh. Vielä aikaisempi aamu. Välieräottelu odottaa. Hotelliaamiainen jäi väliin... Onneksi Espoonlahden jäähallilta sai aamiaista. Tätä päivää ei parhaimmillaankaan voi kutsua gourmetruoka-päiväksi. Espoonlahdessa sai aamupäivällä vain Burger Kingin hampurilaisia. :) Nälkä lähti. Finaalia odotellessa. Pojat sitten otti ja voitti A-sarjan osalta turnauksen! Hieno päätös kaudelle. Sittenpä me lähdimmekin Arjan kanssa jo kotimatkalle. Bussi, metro ja juna lentoasemalle kesti yhteensä 1,5 tuntia. :) Onneksi meillä ei ollut lomalla kiire mihinkään. Kentällä kävimme vielä nauttimassa Starbuckissa Lattet ja juustokakut.

https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi/
Esa Tikkanen Five Rings -turnaus 2018 A-sarjan voittajat. Kuva: P. Hahto

https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi/
Starbucksin Latte ja juustokakkuIhana reissu. Kiitos Arja <3 seurasta!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, että olet päässyt rentoutumaan! Aamuherätykset on kyllä lomilla aina aikaisia, jotenkin tuntuu, että miksi sinne aamupalallekin pitää mennä ennen kymmentä :D Itse olin juuri risteilyllä ja aamupalalle noustiin 7.30, mutta kyllähän sitä siinä syödessä herää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopa viikonloppuisin aamupalat on aivan liian aikaisia hotelleissa! Vaadimme muutosta. :)

   Poista
 2. Se on välillä niin, että on pakko päästä irti kaikesta ja tuulettaa pää kunnolla :) Ihanaa, että pääsit nauttimaan olostasi.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa onnistuneelta reissulta ja mikä parasta, lapsen harrastuksen tiimoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin. Varainkin tuo, että saat seurata lapsen harrastusta, mutta olet reissussa ominesi. Lapsi kulkee joukkueen kans. 💪

   Poista
 4. Lomailua ja harrastamista yhdessä, hyvä kombo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Varsinkin, kun pääsi vielä miehen kanssakin käymään yllätystreffeillä. <3

   Poista

Kiitos, kun olet yhteydessä minuun!