torstai 6. syyskuuta 2018

Arki(paska)ruokaa juhlii! - Blogi puoli vuotta!

Hups. Näin sitä vaan pääsi käymään, että Arki(paska)ruokaa by Katta täyttää täräyttää tänään puoli vuotta. Tämä on ollut opettavaista aikaa. Olen saanut kartuttaa omia taitoja ruuanlaittajana, leipojana, kirjoittajana, kuvaajana, kuvien käsittelijänä, videoiden kuvaajana, blogin taustalla olevan analytiikan tuntijana, some-markkinoijana... Melko monta roolia on saanut olla ja tulee varmasti olemaan.
https://arkipaskaruokaa.blogspot.com/
Toivon, että tämä blogi antaa sullekin lukijana jotain. Meidän perhe on ainakin saanut tästä todella paljon uusia lempiruokia. Suosikeiksi on noussut Pasta Caprese, Kesäkurpitsakeitto ja Pinaattinen herkkusieni-kanapasta. Juuri yhtenä päivänä perheen raati keskusteli nykyisestä ruuan tasosta. Kuulemma ruoka on paljon parempaa kuin ennen. :)
https://arkipaskaruokaa.blogspot.com/
Teidän lukijoiden suosikkeja ovat vastaavasti Suussa sulava kesäkurpitsakeitto, Pasta Caprese ja Maailman paras pannukakku. Ne ovat tämän puolen vuoden aikana olleet blogini luetuimmat. Joko sinä olet testannut niitä?
https://arkipaskaruokaa.blogspot.com/

https://arkipaskaruokaa.blogspot.com/ 
Blogissani on vieraillut tämän puolen vuoden aikana Vieraskynäilijä-Merja. Hänen leipomukset ihastuttivat lukijoita. Suosikiksi sieltä nousi Helppo maidoton ja munaton piirakkapohja. Toivottavasti saan mukaan Vieraskynäläisiä toistekin!

Minun lisäksi blogissa kokkailee The Chef ja tyttö. Tyttö on leiponut meille Lemon Curd koivuhalkoa ja The Chef kokkailee muita herkkuja. Yksi esimerkki on tämä Aurinkoinen mureke jauhelihasta.
https://arkipaskaruokaa.blogspot.com/
Tulevina päivinä saamme blogiin kokkaamaan myös pojan. Seiskaluokka ja kotitaloustunnit ovat innostaneet häntä. Hauskaa tässä on se, että hänen kotitalousope on yksi vanhimpia ystäviäni. Alla pojan perheelle valmistama uunilenkki. Oli maistuvaa!
https://arkipaskaruokaa.blogspot.com/
Toivon, että olette saaneet paljon vinkkejä perheen ruokailuihin täältä! Yritän tarjota oman ajattelumaailman mukaisesti perheelle monipuolisia, edullisia ja suhteellisen nopeasti valmistuvia ruokia. Välillä sitten herkutellaan, että elämä pysyy tasapainossa!

Entä teidän lukijoiden arvostelut? Mitä tykkäätte? Anna kommentia, arvostele, kehu, anna toiveita! Kuulisin enemmän kuin mielelläni mielipiteesi.

7 kommenttia:

 1. Paljon onnea puolivuotiselle! ♥

  Mahtavaa kun jaat näitä arkiruokaohjeita! niistä on kiva ammentaa inspiraatiota, toki vannoutuneena kasvisruokailijana toivon inspiroivia kasvisruokia lisää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! ❤️

   Kasvisruokia on tulossa. Meinaan mm. testata vegaanimunakkaan. Itsehän en syö kananmunia. Menen siinä itse jo hiukan epämukavuusalueelle. 😊

   Poista
 2. Onnea!!! Inspiroivia vegeruokareseptejä kaipaan minäkin.😊

  VastaaPoista
 3. Monta ihanaa vinkkiä olen saanut toisia vähä muokattuna koska ei saa olla paljon hiilihydraatteja <3

  VastaaPoista
 4. Onnea! Kiitos kun jaksat ylläpitää tätä blogia, monta mieluista herkkua löydetty sinun blogista omaankin vakiruokarepertuaariin ^_^ Tykkään myös siitä, että päivität mukavaan tahtiin uutta. Vaikka harrastan myös ravintoloissa käymistä aika paljon, niin pakko sanoa, että tällainen "rehellinen" kotiruoka on omaan makuun aina parhainta :D

  VastaaPoista
 5. Onnea! Inspiraatioita ruokapöytään kaivataan aina😊

  VastaaPoista
 6. Onnea puolivuotiaalle! Ihania ruokia, olen saanut paljon vinkkejä perheeni ruokalistoille.

  VastaaPoista

Kiitos, kun olet yhteydessä minuun!