sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Maailman parhaimman pannukakun tittelin perijä?

Yhteishyvä jakoi Rahkapannarin ohjeen kuluvalla viikolla. Se vaikutti heti niin houkuttelevalta, että piti tallettaa testausta varten. Viimeisen reilun kymmenen vuoden ajan meillä on tehty Maailman parasta pannaria. Ohjeen löydät tästä. Nyt on löytynyt haastaja!
https://arkipaskaruokaa.blogspot.com/

https://arkipaskaruokaa.blogspot.com/
Rahkapannari:
250 g maitorahkaa
6 dl maitoa
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
4 tl sokeria
2 tl vaniljasokeria
50 g sulatettua voita

Vatkaa rahkan koostumus purkissa. Lisää kananmunat ja puolet maidosta rahkaan sekaan ja sekoita hyvin. Lisää kuivat aineet sekaan hyvin sekoittaen. Lisää loput maidot edelleen sekoittaen. Lopuksi lisää sulan voin ja sekoitat. Anna turvota 30 minuuttia. Paista 225 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes pannaria on kauniin ruskea.

Pannaria nautittiin itse tehdyn raparperihillon kanssa. Ohjeen löydät tästä. Samalla ohjeella voit tehdä hilloa myös muista marjoista.

Tuunausajatus:
Jättämällä sokerit pois tästä sää suolaisen pannarinkin. Päälle voit tehdä vaikkapa perunavohveleissakin käytettyä kinkkutäytettä. Ohjeen löydät tästä. Toki taikinan sekaan itsessäänkin voi sekoittaa vaikkapa kinkkusuikaleita tai hyvin valutettua tonnikalaa. Mahdollisuudet on monet!
https://arkipaskaruokaa.blogspot.com/
Perheen arvio:
IHAN PARASTA! Parempaa kuin Maailman paras pannari.

Uusi voittaja on selvillä ja tittelin omistaja vaihtui. Uusi maailman paras pannari on Rahkapannari! Testaa!!!

4 kommenttia:

  1. Hih, me myös ollaan tehty rahkapannaria :)

    VastaaPoista
  2. Maailman parasta pannaria olen syönyt, mutta rahkapannari on testaamatta. Itse teen yleensä varsin tylsää pannaria ilman sokeria.

    VastaaPoista
  3. Oi nam, tuota reseptiä täytyykin kokeilla! Pannaria mulla tulee harvemmin tehtyä, vaikka se huippuhyvää yleensä onkin!

    https://venlaslittlediary.blogspot.com/?m=1

    VastaaPoista
  4. Pistettävä testiin heti kun pääsee Suomeen! Pannaria kaipaan kyllä ihan huolella täällä englannissa ollessa.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Kiitos, kun olet yhteydessä minuun!