torstai 23. toukokuuta 2019

Mansikkarahka kevään ensimmäisistä mansikoista

Mun joukkueella Ajax Maradonnilla oli tänään tätä kirjoittaessani peli. Se oli meille hyvin kylmää kyytiä. Meidän joukkue on perustettu vuosi sitten kesällä ja ollaan vielä aika aloittelijoita jalkapallon suhteen. Eka voitto antaa odottaa itseään. Meillä on intoa enemmän kuin taitoa. ⚽😌
www.arkipaskaruokaa.fi
Hävityn pelin jälkeen kävimme The Chefin kanssa kaupassa odotellessamme pojan jääkiekkotreenien päättymistä. Kaupassa myytiin mansikkarahkaa. Siitähän se ajatus lähti!

Ajatelkaa. Nyt on saatavilla jo espanjalaisia mansikoita ja hyvinkin pian kotimaisia. Sesonki on siis edessä. Tässäpä teille siis mansikan makuisten aikojen odotteluun mansikkarahkan ohje. Tyttö teki tätä meille.
www.arkipaskaruokaa.fi
Mansikkarahka
500 g maktorahkaa
2 dl kuohukermaa
1 l mansikoita
Maun mukaan sokeria ja vaniljasokeria

Viipaloi mansikat. Vatkaa kuohukermaa vaahdoksi. Lisää varovasti vatkaten rahka sekaan. Jatka vatkaamista lisätessäsi mansikat ja sokerit. Nauti!
Perheen arviot: The Chef, minä, poika, tyttö: superhyvää!

5 kommenttia:

  1. Mansikkarahka on yksinkertaisesti vain niin törky hyvää. Vesi kielellä odottelen jo kotimaisia mansikoita!

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä ihan parasta, ja menee aikalailla minkä tahansa marjojen kanssa! <3 Muun muassa mustaherukkaversio on ihan liian hyvää :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos reseptistä! Tämä lähtee kokeiluun =) Tuo kuohukerma saa rahkasta varmasti herkullisen.

    VastaaPoista
  4. Eikä, rakastan yli kaiken mansikkarahkaa! Kiiiiiitos tästä reseptistä. :)

    VastaaPoista
  5. Eipäole koskaan tullut mieleen tehdä mansikoista rahkaa. Nyt pitää ehdottomasti kokeilla

    VastaaPoista

Kiitos, kun olet yhteydessä minuun!