torstai 2. tammikuuta 2020

Vuodesta 2019 vuoteen 2020 - mitä blogissa tapahtuu?

Tervehdys!

Kuten teistä moni on varmaan huomannut, blogissa on ollut hiljaista. Todella hiljaista. Syitä siihen on monia. Otetaan seuraavaksi pieni katsaus menneeseen vuoteen! Lopussa pääset vielä lukemaan tulevista tuulista ja uudesta bloggaajasta, Marista!
Kuva: Hidasta elämää
Työ on vienyt kuluneen syksyn aikana niin lukuisille työmatkoille - lyhyemmille ja pidemmille. On tullut koettua paljon kaikenlaista. Yksi mieleenpainuva asia tapahtui Tukholmassa. Jäi jotain tuleville lapsenlapsille kerrottavaa kiikkustuolissa keinuessa, kun tapasin kollegani KP:n kanssa Ruotsin tulevan kuningattaren puolison, prinssi Danielin. Olihan hieno hetki. Prinssi Daniel kävi kuuntelemassa konferenssiesityksemme monialaisista yrittäjyysopinnoista.


Pääsin käymään myös konferenssissa Tartossa, Virossa. Tartto oli uudistanut hieman kasvojaan sitten viimeisimpien vierailujeni siellä. Ajoittuivathan ne Neuvostovallan ja Viron aikaisen itsenäisyyden aikaan. Tartto on todella kaunis kaupunki. Suosittelen vierailemaan, jos hiukankaan kiinnostaa.
Tanssivat ylioppilaat Tarton raatihuoneen edessä

Kävin syyslomalla myös tytön, siskoni Emilian ja isäni kanssa lomailemassa Puolan Krakovassa. 💗Vajaaseen viikkoon sisältyi kaupungin ihastelua, hyvää ruokaa ja vierailu Auschwitziin. Tuo paikka pysäyttää aina, vaikka siellä on tullut vierailtua ennenkin. Krakovan kohdalla täytyy todeta sama kuin Tarton kanssa. Mene sinne. Krakova on myös kehittynyt todella paljon aiemmista vierailuistani 20 vuoden takaa. Pitää joku hetki päivittää teille reissukuvaus myös Krakovasta. Suosittelen matkaamaan sinne. Löysimme monta ihanaa helmeä ruokapaikoiksikin.
Kesällä lomailimme Italiassa, Toskanassa koko perheen voimin. Se on sydämeni paikka. 💗 Sinne pitää vaan aina päästä uudelleen ja uudelleen. Kesän reissusta voit lukea täältä. Reissussa huomattiin myös miksi Eurooppalainen sairaanhoitokortti, EHIC, on reissatessa THE JUTTU olla mukana.

Blogiin päivittyi vuoden aikana 33 erilaista päivitystä. Vähemmän kuin itse olen ajatellut. Toisaalta pitää olla itselle armollinen. Joskus vaan ei pysty, vaikka haluaisi enempään. Tuo armollisuus on asia, minkä haluan oppia. Armollisuus itseä ja muita kohtaan. Tosin olen kehittynyt siinä. Matka armollisuuteen on alkanut.

Tänä kuluvana vuonna 2020 haluan blogini päivittyvän vähintään kerran viikossa. Kuitenkin täällä kotonahan nämä kokkailut jatkuu koko ajan. Ruuan tarve kahden kilpaurheilevan teinin perheessä ei vähene mihinkään.

Uusia tuuliakin blogiin on luvassa. Siskoni Mari alkaa myös blogata kaverinani. 💗 Marin arkeen kuuluu toukokuussa syntynyt tyttövauva, 17v kasvissyöjä teinipoika ja mies. Kiva päästä seuraamaan, minkälaista ruokaa tässä perheessä syödään!

Kiva, kun jaksoit lukea loppuun asti! Tuletha toistekin! Nyt blogi alkaa taas saada sisältöä - kahden kirjoittajan voimin! 💗

P.s. blogini suosituimmat vuonna 2019 olivat seuraavat:
1. Maailman paras italianpata
2. Tee-se-itse-pyykkietikka kokeilussa
3. Mysi Lahtisen moskovanpata


7 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta, täältä on löytynyt resepti jos toinenkin omaan arkeen jäädäkseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva, että blogista on apua arkeen! Siksihän tämän perustinkin, kun kaverit paljon aina vinkkejä arkiruokailuihin kyseli. <3 -Katta /Arki(paska)ruokaa

   Poista
 2. Juuri kun tässä selvittelen omaa Krakovan postaussarjaa, niin mietinkin, että miten teidän reissu meni ja todella odotan postausta siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se postaus on niin tulossa! Tänään oli ihana palata Krakovan tunnelmiin kuvien myötä. <3 -Katta /Arki(paska)ruokaa

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! Tulee itselllekin natkakuume tässä. :D

  VastaaPoista
 5. Olkpa mukava kuulla sinusta taas. Kaikkea hyvää vuoteen 2020

  VastaaPoista

Kiitos, kun olet yhteydessä minuun!