Everyday Food: Yleiset väärinkäsitykset kiinalaisesta ruoasta

Kiinalainen ruoka on kulttuurinen ilmiö, jota rakastavat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Jos menet eri maihin ympäri maailmaa, sinulla on hyvät mahdollisuudet törmätä kiinalaiseen ravintolaan ja kokeilla muutamia versioita heidän ruoastaan. 

Kuitenkaan mikään ei ole oikeaa. Siksi voit tulla tänne Everyday Foodiin ja kokeilla aitoa kiinalaista ruokaa Kanadan keskellä! Olemme viime vuosina työskennelleet parhaiden kiinalaisten kokkien kanssa ja hallinneet reseptejä palvellaksemme sinua paremmin. 

Sen lisäksi, että opimme kiinalaisia ​​ruokia, meidän tehtävämme oli myös opettaa ihmisille kulttuuria. Halusimme myös poistaa kaikki väärinkäsitykset ruoasta niille, jotka joutuvat stereotypioiden uhreiksi. Jos haluat lisätietoja, tutustu yleisiä harhaluuloja siitä kiinalaista ruokaa: 

Loaded MSG
Yksi suurimmista väärinkäsityksiä Kiinalainen keittiö on, että ruoka on täynnä MSG. Tämä on väärin, koska ihmiset kaikkialla maailmassa syövät yleensä kiinalaista jalostettua ruokaa supermarketista tai ravintoloista, jotka esiintyvät vain kiinalaisina ravintoloina. 

Itse asiassa useimmat kiinalaiset ruoat ovat terveellisiä ja täynnä vihanneksia ja erinomaisia ​​proteiinilähteitä. Yksi purema todellisesta kaupasta saa sinut unohtamaan muut knock-off-versiot. Joten hylkää nämä muut versiot ja valitse todellinen kauppa täällä Everyday Foodissa! 

Liian paljon hyönteisiä ja matelijoita
Vaikka on totta, että kiinalaiset syövät hyönteisiä ja tiettyjä matelijoita, tämä ei määrittele ruokaa kokonaisuutena. Ihmiset ovat tästä vastenmielisiä, koska he eivät yleensä syö sitä muualla maailmassa. 

Muista, että kiinalaisessa keittiössä on paljon muutakin kuin vain hyönteisiä. Siellä on runsas pata, herkullinen dim sum, paistettu riisi ja paljon muuta. Jos pidät näistä, saatat olla hieman seikkailunhaluinen ja syödä kadulla friteerattuja skorpioneja. 

Kiinalainen ruoka tulee yhdestä paikasta
Kun ihmiset vierailevat tietyissä Kiinan osissa, kuten Pekingissä tai Hongkongissa, he uskovat, että se on ainoa paikka, jossa he voivat kokeilla aitoa kiinalaista ruokaa. Tämä on suuri väärinkäsitys, koska kiinalaisella ruoalla on rikas historia. 

Se tulee eri maista ja on kehittynyt vuosien varrella. Kiinan eri alueilla oli kaikki käsi luodessaan näitä ruokia ja muuttamalla ne nykyisiksi. 

Kiinalaiset ravintolat ovat likaisia ​​ja
puhdistamattomia. Tämä ei ole tarkkaa, koska on niin paljon kiinalaisia ​​ravintoloita, joissa tarjoillaan tuoretta ja puhdasta ruokaa. 

Ei voi kiistää, että kauheita ravintoloita on olemassa, joten sinun on vain luotettava arvostelukykyysi. Muista valita ruokapaikka, joka näyttää melko tilavalta ja jolla on hyvät arvostelut. Pysy kaukana likaisista paikoista, joissa on kärpäsiä kaikkialla ja outoja hajuja.